Cityorkest Hilversum

 

 

 

Klik op de foto om deze te vergroten
Klik op pijltje naar links om terug te keren naar de website

 

Dirigent: Pieter van den Dolder
Repetitie-avond: dinsdagavond 20.00 – 22.30 uur
Locatie: Muziekcentrum van de Omroep, studio 2, Heuvellaan 33, 1217 JL Hilversum
Aantal muzikanten: per project 40 – 50

City Orkest

Het City Orkest is een amateurorkest uit Hilversum, dat zich vooral richt op het spelen van FILM-, MUSICAL-, POP-, JAZZ–, en LICHTE MUZIEK. In de huidige samenstelling is het City Orkest het best te vergelijken met het bekende Metropole Orkest.

De vereniging bestaat uit zo’n vijfendertig spelers verdeeld over strijkers, koper- en houtblazers, een ritmegroep van drums, percussie, piano en contrabas. De leden oefenen op dinsdagavond in het Muziekcentrum van de Omroep (MCO) en komen voor het merendeel uit het Gooi (Hilversum en omstreken), maar ook uit de regio’s Amersfoort, Amsterdam en Utrecht komen muzikanten wekelijks naar ons bijzondere orkest.

 

Jubilieumconcert: 25 november 2018 – 15.00 uur, City Orkest Hilversum – 70 jaar

Vanwege het 70 jarige jubileum van het City Orkest en in het kader Hilversum 100-jaar Mediastad staat het jaarlijkse concert in het teken van Rogier van Otterloo. Een zeer gevarieerd programma met stukken uit onder andere Soldaat van OranjeHelp, de Dokter verzuipt! En andere klassiekers met solisten Martijn Luttmer (mondharmonica) en Mirjam van der Maas (dwarsfluit). Hiernaast worden enkele swingstukken van andere componisten met zanger Derk de Kloet ten gehore gebracht.

Na het concert is er een gezellige “after party” die wordt opgeluisterd door Derk de Kloet en het combo Paul Poulissen & Friends.

Kaartverkoop (binnenkort) via de MCO agenda: http://www.mcogebouw.nl/agenda/
Entree: E 15,-
Kinderen tot 12 jaar gratis

Contact

Via website: http://www.cityorkest.nl
Via Facebook: http://www.facebook.com/CityOrkest.Hilversum
Via email: cityorkesthilversum@gmail.com

Bestuur

Rody Franken: voorzitter
Nienke Holst: secretaris
Roelof Jan de Groot: penningmeester
Eline Vos: algemeen bestuurslid